ПРОБУДИ СЕ СРБИЈО!

ПРОБУДИ СЕ СРБИЈО!

PODELI

.

ДОСТА ОКУПАЦИЈЕ! ДОСТА ОТИМАЊА СРПСКИХ ТЕРИТОРИЈА!

Глобализам и његове слепе слуге данас у Србији под ноге су бацили сва права достигнућа демократије и људске цивилизације. У центрима западне светске моћи – САД, ЕУ и НАТО, тзв. евроатлантским структурама, данас нико други не управља до мафија банкарских зеленаша, трговаца оружјем и дрогом, тирана и геноцидних убица. Под плаштом „светске демократије“ и „светског слободног тржишта“ спроводи се пљачка и уништавање становништва, разбијање суверених нација и држава, производе се кризе и разорни локални ратови, уз опасно нарастајућу претњу светским нуклеарним ратом. Свеукупном економском, културном и духовном пустошењу Србије, потирању њеног националног идентитета и суверености, отимању територија и богатстава по налогу и за рачун евроатлантске мафије, служе и наркобандитска творевина са центром у Приштини, и корумпирани и уцењени политичари у Србији.

Сваком обичном и нормалном човеку је јасно да Србија нема шта да тражи у смртоносном загрљају актуелне евроатлантске мафије, већ да што пре мора да уклони са својих плећа њихове службенике који је сигурно гурају у пропаст. Огромна критичка маса незадовољства у Србији се мора усмерити и слити у један покрет, покрет који ће принудити садашњег Председника и Владу, да се због неиспуњавања својих уставних обавеза повуку са политичке сцене.

Косово и Метохија, као колевка српске државности и духовности, остаје национално питање број један за Србе и само се на њему могу данас стварно диференцирати политичке и социјалне снаге и покрети у Србији. Доста је жртвовања српских националних интереса у име велике и опасне евроатлантске преваре!

Због тога је за опстанак Србије, неопходно одмах:
1. Прекинути све облике евроатлантизма у Србији;
2. Обновити одбрану, производњу и друштвену правду;
3. Склопити Уговор о савезништву са Русијом и покренути приступање Евроазијској Унији.

Позивамо све родољубиве партије, групе и појединце да крену у свакодневну акцију за спасење Србије и да се слију у један општенародни покрет који ће остварити сва очекивања народа. Народ хоће да најбољи, најчаснији и најхрабрији наступају заједно и у борби за слободу и на изборима.

ДО ПОБЕДЕ!
Покрет за Србију