СРПСКИ РУБИКОН

СРПСКИ РУБИКОН

PODELI

Српски родољуби и часни људи широм света никада нису имали илузија о криминалном карактеру хашког трибунала који је оптужио 93 Србина, дакле двоструко више од свих осталих заједно, и који је већ скривио смрт њих 16. Истовремено, Србима су у просеку изрицане троструко веће казне. Једино међу Србима су оптужени сви највиши државни и војни руководиоци.

Покрет за Србију је много пута истицао да држава Србија има уставну обавезу да заштити своју сувереност и територијални интегритет, али и своје грађане. Та обавеза се односи и на грађане на Косову и Метохији, који су били и остали жртве најбруталнијих злочинаца и њихових западних покровитеља. И да се мора разговарати са угроженим грађанима, а никако са злочинцима.

Данас сви констатују да је пресуда трибунала Харадинају политичка, као и пресуда Готовини, а заправо и све друге. Па ако су пресуде политичке, ко их је наручио? Данас нам је по ко зна који пут, али сада тако гласно да то и глуви морају чути, саопштено да Запад и ЕУ не желе Србију у свом окриљу, односно да је у „евроатлантским интеграцијама“ пожељно нешто што није Србија.

Јуче нам је Русија, такође по ко зна који пут, саопштила да за разлику од западних земаља, има и новца и жеље да га инвестира у Србију, и да жели да Србија буде јака и способна да брани своје интересе.
Ово је кључни историјски моменат за опстанак Србије.

Данас је обавеза сваког родољуба, ма где се налазио, у државним структурама, у обичном животу или у расејању, да подигне свој глас, донесе одлуке и сву своју активност и енергију усмери на стварање јаке, самосталне и развијене српске државе која ће окренути леђа западном лицемерју и агресији и која ће се окренути лицем према Истоку.

То нам може донети само добро.

До победе, која је близу, тако нам Бог помогао!

ПОКРЕТ ЗА СРБИЈУ