Прави фашизам и лажна левица

Прави фашизам и лажна левица

PODELI
Говор Бориса Братине на Народном протесту
.

Браћо Срби и сестре Српкиње, помаже бог!

Један од најчешћих начина да се избегне кривица за оно што смо урадили, јесте да онога коме је учињено нажао нападнемо управо за то што смо учинили ми њему. „Напад је најбоља одбрана“, каже наш народ. Ко је пратио западну пропаганду у последњих 60 година, а то се може протегнути све до у давна времена, могао се уверити да је то један од њених најчешћих метода. Овим методом се, с једне стране, одвраћа пажња од злочина који је почињен и купује време против реакције друге стране, а са друге, на тај начин се жртви усађује осећај сопствене кривице. (Још пре 1914. г., Аустрија је оптуживала Србију за угрожавање људских права католика којих је тада у Србији било свега 10 000). Таква је, рецимо, била Хитлер-Гебелсова пропаганда, а таква је и ова којом нас, преко својих моћних медија, запад засипа протеклих 20 година.
У том смислу, један пресвучени нацизам преживео је пораз Хитлерове Немачке и раширио се по целом свету. То, наравно, није и једини смисао овог метода замајавања; други, једнако важан смисао, односи се на један своукупни орвеловски тоталитаризам којим је запад кренуо, нарочито са појавом неолиберализма од 1980. г., и који шири свуда тамо где он влада, непосредно или преко марионетских влада. Тако су нас оптуживали за етничко чишћење у тзв. Хрватској, тзв. БиХ, као и на Космету. А ко је етнички очишћен  из српске Далмације па све до Вуковара, ко је протеран из Купреса, Мостара, Сарајева и, да не набрајам даље, кога покушавају да етнички очисте са Космета?
Једну такву марионетску власт која спроводи циљеве запада, како знате, имамо и овде у Србији и она се користи истим овим методом о коме сам говорио. Тако они нас, српске патриоте, оптужују да смо фашисти и неонацисти. А чији су следбеници припадници тзв. Друге Србије када нас деле на грађане првог и другог реда? Чији је следбеник Весна Пешић када Емира Кустурицу на етничкој основи протерује из Србије – само зато што има муслиманско име? Чији су следбеници чланови ЛДП-а када говоре да је добро за Србију да Косово оде, јер би нам се наводно у супротном случају могло десити да потпредседник Србије буде Шиптар? Није ли управо то фашизам? Шта је Ненад Чанак друго до нациста у демократском руху? Шта је Чеда Јовановић који се залаже за забрану овог народног протеста друго него америчко-британски јункер и гаулајтер? Уместо што се зову ЛДП, требало би да се зову ЛФП – либерално фашистичка партија!
Шта је Соња Бисерко него најобичнији сарадник окупатора и мрзитељ свога народа? Њени ставови да није било довољно бомбардовати Србију, него треба обезбедити и диктатуру у медијима и, ово последње, почистити српски универзитет да би се наша земља коначно предала – шта је то него фашизам! Тој жени је место иза решетака а не у ток-шоуовима на б92, који се ни у чему не разликује од Гебелсове UFA медија. Шта је Наташа Кандић? Шта рећи за све њих који правдају бомбардовање сопственог народа, који штавише сматрају да смо то заслужили, и да је корисно било то да изгину сва деца, све жене и сви мушкарци који су изгинули те 1999. године? То је фашизам, а ово овде је родољубље и српска саборност! Фашисти једни!
Ти плаћеници савремених нациста се још издају за некакве левичаре! На страну то што су у данашњем свету поделе на лево и десно у политици изгубиле сваки смисао. У чему су то ДС и СПС левичари? Једино њихово левичарско обележје је припадност тзв. социјалистичкој интернационали, која је и сама изгубила смисао за социјалну правду; јер, какву су социјалну правду донели Французима Митеран, Енглезима Блер, или Немцима Шредер? То су све сами хиперглобалисти. А ДС је ништа друго до глобал-нацистичка странка! Није ли њихов сада почивши лидер говорио за српске патриоте да су ружни, матори, ћелави и крезуби? Зар је то левица када се залажу за свеопшту приватизацију, за интересе крупног капитала и улазак у светску Империју зла која сматра, као и њихови претходници с почетка прошлог века, да на свету има места за једну милијарду људи а да су сви остали вишак? Кога то они лажу да ће, ако се они обогате, свима нама бити боље? Они ће се лечити у најсавременијим здравственим установама, а ми нећемо смети да се разболимо, јер нећемо моћи то да платимо. Њихова деца ће ићи у најбоље школе, а наша ће завршавати у услужним делатностима, дакле као слуге, или ће, ако то не желе, падати у криминал. Судије ће бити њихове, све ће бити њихово, ако им не станемо на пут. Погледајте само полицију: лове Цигане на Зелењаку а државом харају назови демократске банде – стечајна, грађевинска, фудбалска итд; па погледајте: паркинг служба не сме да однесе ниједан бољи ауто који је непрописно паркиран.
Зато, сестре и браћо, ми ћемо их победити нашом вољом за правдом и истином, нашом светом српском саборношћу. Али упамтите, никад их нећемо победити, ако у ма чему будемо исти као они.

Живела слободна Србија!