Потписан нечасни споразум

Потписан нечасни споразум

PODELI

Данас је у атмосфери сахране потписан споразум са Европском Унијом, са Соланом и Рупелом, чија је суштинска намена да се Србија и правно одрекне срца своје државности – Косова и Метохије. Председник Тадић није имао храбрости за преузимање те одговорности, па је лукаво подметнуо Божидара Ђелића да обави овај нечасни чин. Треба истаћи да је влада Божидару Ђелићу дала мандат само за потписивање споразума пре него што је ЕУ признала „независност Косова“. Тим признањем се драстично мења смисао одредби раније парафираног споразума.

Осам година „приближавања ЕУ“ у режији „жутих“ довеле су до краха српске привреде, опште пљачке и геноцидних последица по становништво Србије. Овим споразумом се ти окови стежу, а перспектива учлањења у ЕУ равна је ропству, јер би између осталог подразумевала престанак важења бесцаринског споразума са Русијом, јединим поузданим партнером који може у кратком року помоћи обнову српске привреде.

Зато је неопходно да на предстојећим изборима изаберемо нову владу која ће поништити овај издајнички акт и водити политику у интересу народа. Треба нам ослонац на Русију и таква сарадња са ЕУ која неће цепати Србију и ширити беду. Све странке које су данас за одбрану Космета и српске националне интересе имају императивни мандат народа да и пре и после избора сарађују и остварују националну власт и социјалну правду. Свако другачије понашање биће равно издаји оних који су данас потписали англоамерички тројни пакт са Соланом и Рупелом!