ПРАВИ И ЛАЖНИ ВИДОВДАН

ПРАВИ И ЛАЖНИ ВИДОВДАН

PODELI

Ниједна жртва није превелика за очување слободе, живота, љубави и добра. Порука Видовдана је српски залог на путу Васкрсења – смрћу против смрти, силом против зла. Зато је српски народ опстао кроз векове, зато је Србија извор живота и братства међу људима и народима. Косовски Видовдан је таман онолико пораз, колико и распеће Сина Божијег на Голготи. И то је једина истина.

Насупрот истини стоји лаж, насупрот слободи – ропство, насупрот добру – зло, насупрот животу – смрт. Извор светског зла напаја гордост тројице политичких патуљака, и кроз њих у овом часу одлучује о свему у Србији. „Црна тројка“ зато доноси нелогичне одлуке, не упућује ни народ ни најближе сараднике у садржај, природу и мотиве својих одлука, бежи од струке, науке, савезника, части и Цркве, све понављајући највећу лаж – „ми знамо шта је за вас најбоље“. Онај исти извор зла, западне владе, тајне службе и тајне организације, службеници Молоха-Мамона, који већ више од 20 година сеју смрт и несрећу на Балкану, али и на другим местима широм света, гурају у пропаст и провалију и српски народ и тројицу својих црних патуљака, покушавајући да створе лажни, „победнички“ Видовдан.

Али прави Видовдан у којем живи стоје сви велики јунаци победе истине, духа и слободе, од Светог Лазара до данас, далеко је изнад мехура од сапунице „датума“ који патуљци раздувавају ових дана. А када тај мехур пукне, остаћемо у непобедивој заједници са собом, својим прецима и својом браћом и савезницима на путу истине и добра, на великом путу Косова и Видовдана, који ће наставити да брани и нас и свет. Тако и треба да приступимо овом Видовдану, да би мехур од сапунице, када ускоро пукне, уклонио од наше будућности и западне злотворе и све патуљке који су спремни да им служе.

Покрет за Србију подржава намеру народа да ускоро формира Скупштину и органе Аутономне Покрајине Косово и Метохија. На Видовдан ћемо бити у храмовима Српске Православне Цркве, на литургији и парастосу за све пале за слободу од 1389. до данас. Бићемо са народом и на протестној шетњи коју организује ДСС и на свим бројним местима где ће се испољити прави и велики Видовдан.

ПОКРЕТ ЗА СРБИЈУ