ДЕКОНСТРУКЦИЈА ВЕЛИКЕ ОБМАНЕ

ДЕКОНСТРУКЦИЈА ВЕЛИКЕ ОБМАНЕ

PODELI

Поводом покушаја реконструкције Владе, председник Покрета за Србију Владимир Кршљанин дао је следећу изјаву за портал ФАКТИ:

Овој Влади и њеној „политици“ није потребна реконструкција, него – деконструкција.

Ако тројка то и не жели, то ће се неминовно десити, односно – већ се увелико дешава.

На челу Владе су двојица бивших страначких пропагандиста, а иза њих стоје читаве западне машинерије за манипулацију свешћу. Та комбинација и не може ништа конструктивно (па ни реконструктивно) да створи, осим великих медијских манипулација, односно бучних лагарија типа „борба против криминала“, „датум“, „реконструкција“. У тај арсенал спада и велико позориште звано „бриселски преговори“. Све је то смишљено да се прикрије да је цар го и да се спроводи западни диктат територијалног, државног, економског, моралног и духовног разарања Србије. Земља и животи људи у њој постају потпуно зависни од милостиње оних који нам раде о глави.

Ако се та извикана и мистификована „реконструкција“ ипак спроведе (примећујете ли да никоме није јасно ни по којим критеријумима ни са којим циљевима), биће то не да би у Владу ушли нови министри који су то својим ангажовањем највише заслужили у својим странкама, нити да би се на министарска места довели највећи стручњаци, већ да би се на та места довели људи са неког западног списка, који ће по проценама западних тајних служби најефикасније спроводити програм разарања Србије. Верујем да такав списак наша двојица пропагандиста, односно продаваца западне магле, већ имају у џепу.

Неће ме изненадити ни да инсценирана фарса дође и до крешченда, односно превремених избора, јер цена магле убрзано пада, а спремају се да задувају источни ветрови и растерају ту маглу.

Отуда мој утисак да се деконструкција велике обмане већ убрзано дешава.

Болест је захватила све поре српске политике и вероватно би једино адекватно решење били избори за уставотворну скупштину, после промене свих закона о изборима, медијима и странкама, односно укидања механизама који су читав политички систем учинили зависним од новца и тајних служби англоамеричке осовине и НАТО пакта.

Србији треба механизам који ће да изрази, а не да мења народну свест и народну вољу – за слободом и достојанственим животом. А сви ми треба да се угледамо на одлучност и веру наших људи са Косова и Метохије, који на северу покрајине бране последњу слободну територију у окупираној Србији. Слободна Србија имаће најмоћније савезнике у Русији и другим великим и слободним земљама Евроазије.