ДЕВЕТА СЕДНИЦА

ДЕВЕТА СЕДНИЦА

PODELI

Англоамеричка осовина је била стратешки партнер и покровитељ СФРЈ. Када је постало јасно да се ова осовина спрема да уништи СФРЈ, јер су јој се интереси у региону променили, да то учини на штету Србије и српског народа и да за своја недела оптужи српски народ, у Србији је дошло до промена. Народ Србије се побунио, Србија је узела своју судбину у своје руке, а на чело државе и народа је дошао Слободан Милошевић. На чувеној Осмој седници ЦК СКС, Милошевић је од власти и утицаја одстранио читаву касту привилегованих бирократа и улизица који су деценијама верно служили англоамеричким интересима.

Са тим поразом англоамериканци се никада нису помирили. Вршили су све врсте притисака на Србију, водили и рат против ње, а паралелно су од својих поражених штићеника и њихове деце стварали нову политичку касту, која би требало да се на најстрашнији начин освети Србији. Успели су да их 2000. године доведу на власт, али им није успевало, све до данас, да та власт буде апсолутна и неконтролисана.

Зашто им није успевало? Јер је пробуђени српски патриотски покрет имао неколико носилаца. Српску радикалну странку, као десно крило патриотског покрета из Милошевићевог времена. Демократску странку Србије, као патриотски супстрат исцеђен из на брзину створене 19-члане коалиције зване “ДОС”. И остатак Милошевићевих социјалиста, који су били главна мета изживљавања англоамеричког утицаја од 2000. наовамо. Под низом притисака и искушења, најквалитетнији кадрови су одстрањени од утицаја у тој партији, а оно што је од ње тако остало, постало је лак плен за куповину, уцену, манипулацију. Данас је очигледно да јавни политички носиоци патриотских идеја у Србији после 8 година англоамеричке доминације немају кадровског ни концептуалног потенцијала, а ни храбрости, да чисту изборну победу претворе у власт.

И шта се сада пред нашим очима дешава? Девета седница. Реванш. Повампирење, помирење и поновно уједињење две струје Савеза комуниста Србије у англоамеричкој режији. С тим да је некад поражена струја сада апсолутно доминантна. А струја која се још издаје за Милошевићеву јој се прикључује као беспомоћна марионета. Страшна освета.

У међувремену, свет се променио. Англоамеричка осовина трпи поразе на свим фронтовима. Од својих авантуристичких ратова, до свог спекулативног финансијског система којим је неколико деценија доминирала светом. Она је немоћна да контролише прилике чак ни у окупираној Србији. Али у овом часу посао за њу одрађују они Срби којима је страх од губитка сопственог богатства и привилегија изнад сваког општег интереса.

Изгледа као да Србију привезују за мртваца. Али процеси у свету неумитно теку. Зато, будимо сигурни да ће свако ко покуша да Србију даље води у понор, доживети сигуран пораз. Млади српски патриоти и часни ветерани неће дозволити да Србија потоне.

Када ће се у Србији створити народни покрет способан да збаци касту нечасних и похлепних који нам се сад намећу као апсолутна власт? Ускоро, у одлучујућој бици за ослобођење.

НАРОДНИ ПОКРЕТ СРБИЈЕ