Владимир КРШЉАНИН, поводом „споразума“

Владимир КРШЉАНИН, поводом „споразума“

PODELI

ne-kapitulaciji-04

ФОТОГАЛЕРИЈА

Ако се призову памети и одбију, можда их можемо још који месец трпети. Ако прихвате – објавили су рат споственом народу! Говоримо им данас, можда и последњи пут, овако смиреним тоном и с аргументима: нека ово одбаце или нека се склањају – одмах!

ЉУТИ смо! Ово што су парафирали се зове капитулација. То је акт капитулације у којем су предвиђени некакви бедни услови за поробљени део територије и његово становништво.

Капитулација не да се не сме потписати на основу Устава и закона, него је по сваком историјском праву највећи злочин. А народ Србије није дао мандат за тако нешто.

Капитулацију нису потписали чак ни Ђинђић и Тадић. Ова власт је добила мандат да прекине издајничку политику, а не да је убаци у пету брзину и да потпише капитулацију.

Кажу да је ово „параф”, да тек треба да донесу одлуку, али хоће само да нам замажу очи јер капитулација није међународни споразум па и не подлже ратификацији у скупштини већ Влада сама доноси ту одлуку.

Народ се деведесетих година борио. Одбацио је у својој историји много ултиматума: 1914, 1941, 1999. У много тежој ситуацији!

И свако одбацивање диктата нас је водило у рат, али смо из њих излазили као победници. Овога пута такве претње није ни било. Све што причају о претњама је лаж!

Постојала је претња пре две године, али су тада наша браћа на КиМ дигла барикаде и Тачи све до данас није са својим главосечама смео да дође на територију где живе Срби.

Сад све предају, не добијајући ништа за узврат, а оваквим стварима се не тргује, шта год да је понуђено – душа и срце нису на продају.

Дакле, претње ратом није ни било.

Само два дана раније, Дачић је у Москви чуо и од Медведева и од Путина: како год Србија да одлучи да брани КиМ – имаће сву нашу подршку.

ne-kapitulaciji-05

Тамо у Москви никоме није пало на памет да два дана касније неко ко нема више право да говори у име Србије одлучује да КиМ уопште не треба бранити!

Тако су одлучили сада када имамо могућност да имамо подршку у свему и војну и економску и политичку помоћ, кад су нам сва врата отворна и кад је обећање за помоћ дато са највишег места! Нека их је срамота!

Неко је поменуо устанак!

Ако донесу ту одлуку на Влади: нико са говорнице ове вам неће рећи кад почиње устанак – они ће да кажу!

Ако се призову памети и одбију, можда их можемо још који месец трпети. Ако прихвате – објавили су рат споственом народу! И нека нико не сумња какав може бити исход тог рата. Не саветујем им да то чине.

Говоре о историјском компромису, споразуму, новој стабилности у региону, помирењу вековном Срба и Албанаца.

Ма нема ништа од тога! Нисмо ратовали са Албанцима, него са НАТО терористичком војском, без обзира да ли су носили нато ђаволске звезде или ознаке УЧК.

Једнаки злочинци, једнаки трговци дрогом и људским органима, они су се устремили на Србију!

Ојачана, са слободом и независношћу, Србија ће бити мајка и оним Албанцима који су се родили на Косову који су спремни да поштују Србију, њену политику, њене светиње и њено срце, али они који су спремни да служе НАТО окупатору, без обзира да ли су Срби или Албанци, Американци или ко зна шта друго, наши су непријатељи и нема им места у слободној Србији.

Натерали су нас да се сви ујединимо и нека се плаше, имају и зашто!

Говоримо им данас, можда и последњи пут, овако смиреним тоном и с аргументима: нека ово одбаце или нека се склањају – одмах!

Живела слободна Србија!

ФОТОГАЛЕРИЈА