НОВЕ АКЦИЈЕ НАТО ТЕРОРИСТА НА КОСОВУ И МЕТОХИЈИ

НОВЕ АКЦИЈЕ НАТО ТЕРОРИСТА НА КОСОВУ И МЕТОХИЈИ

PODELI

Јуче је из заседе убијен полицајац Еулекса на путу у општини Звечан. У близини пута се налазе албанска села, чији су мештани још пре две године показивали дуге цеви и преко снајпера гледали српске барикаде.

Данас је експлодирала бомба у Бошњачкој махали, делу северне Косовске Митровице настањеном албанцима.

Хашим Тачи је изјавио да је његова „влада“, а „у сарадњи са Еулексом, КФОР-ом и другим међународним партнерима, одлучна да настави да обавља своје уставне и законске обавезе за јачање владавине реда и закона на целој територији Косова, са посебним нагласком на северни део земље“. Он је такође нагласио да је напад на припаднике Еулекса – дело „кажњиво од стране грађана и институција Косова“.

Као што је познато, још од пролећа се на Косову и Метохији налази америчка војно-обавештајна бригада.

Из ових чињеница је свакоме јасно и коме последње терористичке акције иду у корист и ко би имао интерес, а и реално могао да их организује.

Ипак, нарочито је злокобно не само што се ове терористичке акције користе као типичне операције „лажне заставе“, већ и то што хистеричне изјаве београдских челника директно служе оваквом ефекту, стварајући утисак да су Срби починиоци.

Ако су Дачић и Вучић сматрали да ће НАТО терористи предају Косова и Метохије наградити „мирољубивом коегзистенцијом“, нека се што пре повуку као недорасли за посао који обављају.

Овакве ствари смо гледали годинама на Косову и Метохији, па затим у Авганистану, Ираку, Либији, Сирији…

Покрет за Србију најоштрије осуђује НАТО тероризам и захтева да се НАТО терористи избаце из Србије, а са њима прекину сви противуставни и противзаконити војни, безбедносни, политички и економски аранжмани који разарају Србију.

ПОКРЕТ ЗА СРБИЈУ