ХИЉАДЕ ЉУДИ И У НОВОМ САДУ: НЕЋЕМО НАТО У СРБИЈИ!

ХИЉАДЕ ЉУДИ И У НОВОМ САДУ: НЕЋЕМО НАТО У СРБИЈИ!

PODELI

Анти-НАТО протест у организацији Српског сабора Заветници, уз подршку Покрета за Србију и низа патриотских странака и организација, са учешћем неколико хиљада људи, одржан је у Новом Саду, на Тргу слободе испред споменика Светозара Милетића.

Милица Ђурђевић, портпарол Заветника, позвала је све суверенистичке снаге да анти-НАТО борбу ставе изнад изборног процеса.

„Да питање опстанка Србије ставимо на прво место! Заветници предлажу формирање Балканског савеза који ће чинити партије, покрети и појединци из Србије, Републике Српске и Црне Горе са једним циљем и заједничким прогласом: отпор НАТО окупацији!“, рекла је Ђурђевићева.

antinato_protest_novi_sad-03

Потпредседник Покрета за Србију Саша Рудић оптужио је врх власти за велеиздају због предаје Србије у руке НАТО-а и Косова и Метохије НАТО шиптарским терористима и нагласио да НАТО мора да напусти Србију, а она да се окрене правом пријатељу – Русији.

«Нема стуба државе који данас није нападнут или није у фази уништења: просвета, армија, полиција, привреда, здравство. У сваком од ових стубова државе, на челo су постављени су људи који немају никакав план о будућности за Србију, па су прихватили онај који им је написао НАТО крвник, и још кажу да им је част што служе убицама наше деце» – истакао је Рудић и додао да су гладна деца и грађани у страху од извршитеља – НАТО политика и НАТО правда проистекла из «европских вредности».

Председник Заветника Стефан Стаменковски поручио је да ће, пошто камере Радио-телевизије Србије нису дошле да забележе протест, народ 27. марта у великом броју доћи пред зграду јавног медијског сервиса.

Окупљенима су се обратили и студент Милан Жикић, доктор Зоран Зечевић, као и отац погинулог Олега Насова, који је у 29. години погинуо на мосту у Новом Саду током НАТО агресије 1999.године.

antinato_protest_novi_sad-01

Окупљени су затим кренули у протестну шетњу новосадским улицама до Варадинског моста који је био срушен у НАТО агресији.

Нови Сад је један од градова који је доживео највећа разарања током НАТО агресије 1999. године.

Анти-НАТО протест у Новом Саду представља увод у велики општенародни анти-НАТО митинг у Београду, који ће се одржати у недељу 27. марта.

(Заветници-Спутњик-Факти)

antinato_protest_novi_sad-05antinato_protest_novi_sad-02antinato_protest_novi_sad-04

ФОТОГАЛЕРИЈА

Цео говор Саше Рудића, потпредседника Покрета за Србију на протесту у Новом Саду, 19. марта 2016:

Добар дан Нови Саде!

Окупили смо се данас да протестујемо против велеиздаје коју су починили Александар Вучић – звани ПЕДЕР, Николић Тома – звани ДИПЛОМА, Ивица Дачић – звани банана из кофера. Велеиздајници су потписали да Србија не припада Србима, већ НАТО КРВНИЦИМА, а Косово дају шиптарској гамади, као да је њихова дедовина.

Нема стуба државе који данас није нападнут или није у фази уништења: ПРОСВЕТА, ЦРКВА, АРМИЈА, ПОЛИЦИЈА, ПРИВРЕДА, ЗДРАВСТВО. У сваком од ових стубова државе, на челo су постављени су људи који немају никакав план о будућности за СРБИЈУ, ПА СУ ПРИХВАТИЛИ ОНАЈ КОЈИ ИМ ЈЕ НАПИСАО НАТО КРВНИК, И ЈОШ КАЖУ ДА ИМ ЈЕ ЧАСТ ШТО СЛУЖЕ УБИЦАМА НАШЕ ДЕЦЕ.

ИСТАКЛИ СУ СЕ САМО ПАСЈОМ ЛОЈАЛНОШЋУ ПРЕМА ОКУПАТОРИМА!

Довели су Вучић и Николић И ЊИХОВА ЕКСПЕРТСКА БАГРА СРБИЈУ дотле да мајке свако јутро плачу што децу шаљу гладну у школе.

НАТЕРАО ЈЕ ВУЧИЋ читаву Србију да страхује од извршитеља и да као у ХИТЛЕРОВОЈ држави, људи имају посао само ако се учлане у ССНС.

Док чопори ВУЧИЋЕВИХ РАЗБОЈНИКА харају и пљачкају и раде све што им падне на памет, СРБИН који је избачен са посла и више нема од чега да плати струју и порез, бива избачен из куће са децом и породицом и та кућа се продаје да се намири ВУЧИЋЕВА БАГРА.

То је НАТО политика И НАТО ПРАВДА ИЗЛЕГЛА ИЗ ЕВРОПСКИХ ВРЕДНОСТИ!

Али није то довољно Србима, четницима и војводама како су нам се ДО ЈУЧЕ представљали и Вучић и Николић. НА СВЕ НАЧИНЕ ПОКУШАВАЈУ ДА ПРОДАЈУ КОСОВО И НАТО КРВНИКЕ ПРОГЛАСЕ ЈЕДИНИМ СРПСКИМ ПРИЈАТЕЉИМА.

Има Србија пријатеље! РУСИЈУ.

СА ОВОГ МЕСТА ИМ ПОРУЧУЈЕМ, МРШ НАТО БАГРО ИЗ СРБИЈЕ И ВОДИТЕ ВАШЕ СЛУГЕ СА ВАМА!

ЖИВЕЛА СРБИЈА!