ВАСКРШЊА ЧЕСТИТКА

ВАСКРШЊА ЧЕСТИТКА

PODELI

Васкрсење Спаситељево успоставило је коначни смисао Његовог учења, који верујући, и наши преци и наши савременици, под Његовим окриљем, већ 2000 година упорно и пуни љубави и доброте, теже да успоставе – у себи, у породици, у народу, у држави, у васељени…
Богољубље и човекољубље је универзална водиља за сваки наш дах. То је пут, истина и живот изнад свих себичности и материјалних фетиша, који би да нас скрену и озвере, да не будемо људи.
Нека нам је, браћо и сестре, православни Срби и сва рођена децо Божија, срећан највећи Празник и повратак себи и својим славним прецима – заточницима слободе и правде, повратак на пут добра и љубави, на пут човекољубља, којим поново, просветљена вером, сигурно корача Велика и Братска Православна Русија – у славу Тројице и ради нашег спасења!
Учинимо све што је у нашој моћи да убрзамо своје сабирање у љубави, вери и нади, сабирање ближњих, сабирање духа, труда и знања, сабирање народа, државе, војске, територије и привреде, са поуздањем у човекољубиви и праведни свет!
ХРИСТОС ВАСКРСЕ – ВАИСТИНУ ВАСКРСЕ!

Владимир Кршљанин, копредседник Народног фронта, председник Покрета за Србију