ПРЕДАЈА – НЕ! СРБИЈА – ДА!

ПРЕДАЈА – НЕ! СРБИЈА – ДА!

PODELI

ПРЕДАЈА – НЕ! СРБИЈА – ДА!

Данашње прихватање представника Владе Србије „споразума“ у Бриселу је чин капитулације и предаје на који нико нема право.

Представници Владе су се прихватањем овог „споразума“ изједначили по легитимитету са Хашимом Тачијем, односно показали да су обичне марионете НАТО окупатора, спремне да по наредби својих газда почине било какав злочин.

Обављање овог срамног чина уз „посредовање“ „баронесе“ Ештон, представника Британије, једне од водећих сила НАТО агресије и уз „гаранције“ НАТО пакта у потпуности демаскира карактер тог чина, чији је циљ коначно уништење Србије и недопустиво понижење српског народа.

Покрет за Србију позива на окончање НАТО агресије, окупације и комадања Србије.

Покрет за Србију позива на окупљање свих родољубивих снага како би народ овом чину капитулације и предаје што пре дао адекватан одговор.

Покрет за Србију даје потпуну подршку народу на Косову и Метохији у свему, а посебно у иницијативи да се ова неподношљива ситуација у Србији разреши мирно – народним референдумом.

За разлику од 1914. и 1941, када је одбијање диктата непријатеља Србије водило у рат, данас те опасности нема – братска Русија је спремна да по питању Косова и Метохије Србију подржи у свему.

Само Србија слободна од НАТО/ЕУ окупатора и њихових марионета, може сачувати народ, територију и будућност.

До победе!