ИЗБАЦИМО НАТО ИЗ СРБИЈЕ! У СУБОТУ – НА АНДРИЋЕВ ВЕНАЦ!

ИЗБАЦИМО НАТО ИЗ СРБИЈЕ! У СУБОТУ – НА АНДРИЋЕВ ВЕНАЦ!

PODELI

И Покрет за Србију позива на протест који је иницирао Српски сабор Заветници.

Позивамо наше чланове и све грађане да се окупе у суботу, 20. фебруара у 13 часова испред Председништва Републике Србије.

Захтев Председнику Републике да не потпише закон о ратификацији „логистичког споразума“ са НАТО, који је упутило више патриотских странака, удружења и појединаца, треба да постане прекретница у политичком животу Србије.

Овим споразумом се заокружују претпоставке за потпуну окупацију Србије од стране НАТО, на шта Србија добровољно даје сагласност и унапред се одриче права на било какву судску заштиту или одштету.

Тиме Србија постаје под већом контролом НАТО него што су то земље чланице НАТО.
Чињеница да су раније владе чиниле крупне кораке у подређивању Србије НАТО алијанси, никако не може бити оправдање овој влади да тим путем настави, упркос општепознатој вољи огромне већине грађана.

Сви проблеми и тешкоће са којима се суочава Србија, непосредно или посредно произилазе из њене подређености НАТО алијанси.

На то Покрет за Србију годинама доследно указује, а тога је свесно и 80% грађана Србије, упркос томе што упорно и бесрамно покушавају да их обману да су ликвидација српске војске и потчињавање агресорској алијанси која је окупирала Косово и Метохију и тамо ствара антисрпску терористичку војску, заправо нека „корисна сарадња“.

Нека ово буде прекретница! Не дозволимо да прође овај закон! Започнимо стални, масовни и доследни отпор присуству НАТО у Србији, јер то је једини пут на коме се може сковати патриотско јединство и ослободити Србија!

За Србију – до победе!