САША РУДИЋ: СРБИЈУ ПРОДАЈУ НАТО КРВНИЦИМА

САША РУДИЋ: СРБИЈУ ПРОДАЈУ НАТО КРВНИЦИМА

PODELI

sasa-rudic-batajnica(говор на анти НАТО протесту у Батајници 17. априла 2016.)

Добар дан Батајнице!

Окупили смо се данас да присуствујемо помену убијене Милице Ракић, коју  су зверски убили НАТО злочинци, у тренутку док ју је мајка успављивала. Наша Милица је рођена два дана после Божића 1996. године. Да је нису убили Вучићеви пријатељи, како их он зове, данас би Милица имала 20 година. Требало је данас да иде на факултет, да има своју прву љубав и да буде понос својим родитељима, а не жива рана читавог српског народа.

То је оно зверско лице НАТО крвника, које сакривају садашњи председник владе, и председник државе и остале наказе, које служе окупаторима Србије.  То је лице крвника, којима српски изроди продају државу и све нас. Ту белосветску НАТО олош је „Премијер“, како мафијаши зову председника наше Владе, прогласио за пријатеље, које воли више од Србије, и у „Парламенту“, како купци диплома зову Народну скупштину, изгласали су и дали злочинцима већа права него што су Срби икада имали. За њихове потребе и циљеве ломе кичму српској држави Александар Вучић, звани ПЕДЕР, Николић Тома, звани ДИПЛОМА, Ивица Дачић, звани БАНАНА, и багра која себе назива експертима, окупљена око њих.

Доживели смо да наши министри продају своју рођену земљу, а онда да за бачену пару и певају и играју по столовима у Бриселу, док љубе шиптарски олош, као што је злочинац Хашим Тачи.

То је политика пута у Европу коју воде Вучић и Дачић. Да певају и играју са крвницима српског народа, док њихови ментори праве резолуције, којима целокупни српски народ проглашавају нацистима. Владимир Путин и Руси сваки пут стављањем вета на овакве енглеске и швапске мајсторије, ваде из гована српску спољну политику Ивице Дачића и Александра Вучића. Али они не виде Русе, НАТО пакт је њима у глави и сарадња са њим. Кршећи Устав и газећи српско достојанство, а свакодневно клечећи пред Бриселским вратима, пуни пасје лојалности и разумевања за њихово убијање Србије, спремни да опрости све и продају свакога, искључиво да би добили дозволу од окупатора за још један или бар пола мандата. А све то чине наводно у нашем интересу. О каквом црном нашем интересу причате?! Није то наш интерес, Александре Вучићу!

Са овог места поручујем да је наш интерес НАША СРБИЈА, у којој се питају СРБИ, а не бриселски фашистички малоумници. У нашем интересу је да вам поручимо:

МАРШ НАТО БАГРО ИЗ СРБИЈЕ И ВОДИТЕ ВАШЕ СЛУГЕ СА ВАМА!
ТО ЈЕ У НАШЕМ ИНТЕРЕСУ.
ЖИВЕЛА СРБИЈА!