СУСРЕТ СА НИКИТОМ МИХАЛКОВИМ

СУСРЕТ СА НИКИТОМ МИХАЛКОВИМ

PODELI

nikita-mihalkov-i-pokret-za-srbiju-04Председник Покрета за Србију Владимир Кршљанин, који је и академик Међународне словенске академије са седиштем у Москви и почасни професор Руског државног трговинско-економског универзитета, сусрео се данас у Београду са великим руским синеастом Никитом Михалковим.
nikita-mihalkov-i-pokret-za-srbiju-01У срдачном сусрету, Кршљанин је честитао великом руском и светском уметнику на високим признањима која су му данас свечано уручена у Београду – титули Почасног грађанина Београда и дипломи почасног доктора Приштинског универзитета. Он је истакао да у Србији сви осећају велико поштовање и захвалност за братску љубав и подршку Никите Михалкова: „Срећни смо што сте наш ослонац у Русији и волимо Вашу уметност. Сви озбиљни и одговорни људи у Србији виде њену будућност само у духовном јединству и државном савезништву са Русијом.“nikita-mihalkov-i-pokret-za-srbiju-02

     nikita-mihalkov-i-pokret-za-srbiju-03 
У сусрету и разговору су учествовали и заменик председника Покрета за Србију Горан Петронијевић, члан Председништва Зоран Митровић и чланови Извршног одбора Горан Шимпрага и Ненад Симоновић.

Београд, 17. априла 2015.