ПОКРЕТ ЗА СРБИЈУ НА ЂУРЂЕВДАНСКИМ ИЗБОРИМА

ПОКРЕТ ЗА СРБИЈУ НА ЂУРЂЕВДАНСКИМ ИЗБОРИМА

PODELI

Евроатлантске снаге и утицаји, који већ више од две деценије разарају територију, државност, економију и биће српског народа, имају у овом часу апсолутно доминантну улогу у Србији. Они ту улогу остварују непосредно или преко српских тајкуна, чији су финансијски интереси потпуно везани за евроатлантске финансијске центре. Њихов утицај се кобно одражава на већину политичких странака у Србији.

Покрет за Србију је групација одана националном и народном интересу и независна од евроатлантских утицаја. Покрет за Србију предводе људи великог знања и искуства, доказани и професионално и патриотски. Због те независности и компетентности, Покрету је био онемогућен приступ новцу и медијима, преко којих евроатлантске снаге и остварују своју контролу над политичким процесима у Србији.

Стога Покрет за Србију нема своје кандидате на парламентарним и председничким изборима. На неким од општинских избора појавиће се кандидати и листе Покрета за Србију.

Покрет за Србију ће наставити свој раст и своје непоколебљиво ангажовање за обнову суверенитета и државности Србије, њену индустријализацију и економски развој, јачање њене одбране, духовности и достојанства, и за свеобухватну владавину права и социјалне правде.

Покрет за Србију ће наставити продубљену и квалитетну сарадњу са свим истински патриотским снагама у српском друштву, из најдубљег уверења да једино удружени напор свих родољуба може Србији обезбедити опстанак и неопходну темељну промену курса државне политике.

Покрет за Србију ће наставити свеобухватно залагање за ослобођење Србије од погубног евроатлантског утицаја и њену самосталност која ће јој обезбедити улогу кључног европског партнера економски напредних и духовно блиских цивилизација и држава Европе и Азије, као и место нације поштоване у читавом слободном свету.

Покрет за Србију тражи поверење и укључење грађана у битку за спасење Србије. Подршка покрету за Србију на ђурђевданским изборима значи активан однос према будућности и глас за снаге које се залажу за ослобођење Србије од евроатлантске доминације, и темељну, националну и социјалну промену курса државне политике.

СЛОБОДА, ИСТИНА И ПРАВДА!
ДРЖАВНОСТ, ДУХОВНОСТ И ДОСТОЈАНСТВО!
ДО ПОБЕДЕ!

ПОКРЕТ ЗА СРБИЈУ