НАРОДНИ ПОКРЕТ СРБИЈЕ У КАМПАЊИ ТОМИСЛАВА НИКОЛИЋА

НАРОДНИ ПОКРЕТ СРБИЈЕ У КАМПАЊИ ТОМИСЛАВА НИКОЛИЋА

PODELI

Најбржи, најсигурнији, најлакши и најбезболнији начин да Србија постане слободна, достојанствена и просперитетна суверена демократија је да 20. јануара за Председника Републике изаберемо Томислава Николића! – нагласио је у својим говорима на завршним митинзима предизборне кампање, одржаним 16. јануара у Косовској Митровици и Краљеву, председник Народног покрета Србије Владимир Кршљанин.

Истичући подршку најистакнутијих српских интелектуалаца и бројних патриотских организација из земље и расејања, Кршљанин је подвукао да се Србија данас уједињује око Томислава Николића.

Надам се да ћемо на овим изборима коначно протерати болест прљавих руку из Србије – ону њихову „жутицу“! – изјава градоначелника Свилајнца и једног од најпопуларнијих политичара у Србији Добривоја Будимировића Биџе, била је једна од најомиљенијих у кампањи, а чула се на митинзима у Крагујевцу, Лесковцу, Новом Саду, Крушевцу, Нишу, Цремској Митровици и Београду, на којима је Биџа пратио Тому.

Неопходно је да сви социјалисти, народњаци и истинске демократе и родољуби подрже избор Томислава Николића за председника Републике Србије! – речи из поруке академика Михајла Марковића, почасног председника Народног покрета Србије, понављане су од прошлог понедељка на свим митинзима.