ПОКРЕТ ЗА СРБИЈУ ИЗЛАЗИ НА ИЗБОРЕ НА ВОЖДОВЦУ НА ЗАЈЕДНИЧКОЈ ЛИСТИ РОДОЉУБИВИХ...

ПОКРЕТ ЗА СРБИЈУ ИЗЛАЗИ НА ИЗБОРЕ НА ВОЖДОВЦУ НА ЗАЈЕДНИЧКОЈ ЛИСТИ РОДОЉУБИВИХ СНАГА „НОВА СНАГА ВОЖДОВЦА“

PODELI

 03-predavanje-liste-11122013--

 У процесу формирања Народног фронта, десет родољубивих организација, које предводе Двери, формирало је заједничку листу за учешће на изборима за скупштину градске општине Вождовац, који ће бити одржани 15. децембра 2013. године.

Потписи за пријављивање листе за учешће на изборима предати су 12. новембра, а листа је проглашена 16. новембра под редним бројем 9 и под називом:

NovaSnagaVozdovca150pix9. ДВЕРИ – НОВА СНАГА ВОЖДОВЦА, Српски сабор Заветници, Српска Крајина, Покрет ветерана Србије, Национална свест, Покрет за Србију, Слободна Србија, Жене ствараоци Србије

 На листи учествује и Сабор српског јединства народног посланика Борислава Пелевића (чије име није могло бити у називу листе јер закон не дозвољава да се име политичке странке нађе у називу листе коју подноси група грађана), а листу подржавају и бројни Срби из расејања.

 30-predavanje-liste-11122013--

Бранимир Нешић и Милица Ђурђевић су први на листи, на којој је још 39 кандидата.

36-predavanje-liste-11122013---

Покрет за Србију ће учествовати у заједничкој предизборној кампањи на Вождовцу са уверењем да ће резултат овог великог родољубивог окупљања и резултат заједничке листе бити први весник повратка слободе у Србију и повратка Србије себи.

httpv://www.youtube.com/watch?v=JOE0J9p4viA

httpv://www.youtube.com/watch?v=KC2Q23SzUkI

httpv://www.youtube.com/watch?v=aVH8tcRcR18