ИЛИ ЗАПАД ИЛИ ЖИВОТ!

ИЛИ ЗАПАД ИЛИ ЖИВОТ!

PODELI

Васкршња порука Покрета за Србију

          Кажу нам западњаци – љубав, истина и доброта су наивне глупости. Постоје само интереси, материјални ресурси и лукавство да се они задовоље и увећају. А човек нема вечни живот, већ само једну прилику да у тој животињској борби нешто другоме отме.

          Знамо да љубав, истина и доброта не само да реално постоје, већ нам чувају живот и дају наду. Знамо, јер их носимо у срцу.

          Заветну заједницу слободних личности, људску заједницу вечног живота, вере, љубави и наде, која је носилац врхунског смисла, Запад или растаче на хаос сукобљених индивидуа, или своди на сурова правила и завереничка тајна друштва.

          Љубав, истина и слобода су основне вредности.

          Притом, не слобода „од“ свега, већ испуњена слобода „за“ све. За љубав према ближњем и служење Господу! Слобода је исто што и доброта.

          Свака од те три вредности и све три заједно су – правда.

          Боже правде!

          А Господ је пут, истина и живот!

          Данас, на Земљи, постоје наш свет и западни свет.

          У нашем свету, свету Богочовека, господари добро, у име вечног живота.

          У западном свету, свету Човекобога, господари златно теле, у име смрти.

          На руском, истина се каже правда!

          Бог није у сили, него у правди!

          Пут будућности и пут вечног живота је пут правде!

          То је она тешка и уска стаза којом смо кренули и преживели и којом увек идемо у живот – и 1389, и 1804, и 1815, и 1912, и 1914, и 1941, и 1991, и 1999.

          Никада потчињени онима који негирају правду, а духовност замењују златним телетом.

          Тим нашим, богочовечанским путем, кренула је данас већина човечанства, тежећи спасењу од Запада, од звери, од мамона, од претварања људи у робове и у робу, од понижења и уништења, и желећи – правду и вечни живот!

          Запад је разбијач слободе, суверености, духовности и живота. Запад је поробљивач и убица. Запад је у мањини. Запад посустаје.

          Ако су љубав, истина и слобода вредности којима тежимо, а које су апсолутне у Богу Живоме, онда су златно теле, Мамон и Молох који царују Западом, одраз тоталног, сатанског зла, супротстављеног Богу и Богочовеку, Христовом васкрсењу и нашем животу.

          Зато је сва наша историја, све наше кретање путем Богочовека, у исти мах историја одбране народа од Запада и борбе против неправде, ропства и смрти, које Запад доноси.

          Власт која са тим Западом „сарађује“ и опозиција којој главни циљ није ослобођење Србије од тог Запада, део су истог механизма уништења Србије, којим се управља из истог, западног, центра.

          Живот у лажи нам пропагирају као мудрост. Ако заборавимо на правду, на нашу убијену браћу и сестре, на нашу разбијену државу, на нашу уништену привреду, на нашу угрожену духовност и морал, на свеопшту пљачку и корупцију који су једини начин постојања Запада и који су сада доведени у нашу земљу и наше домове – добићемо њихове кредите и инвестиције! Односно још више пљачке, корупције и смрти.

          Хоћемо да вратимо своје њиве, своје фабрике и своје банке. Вредности већ имамо.

          Нећемо Запад у Србији! Идите кући! Србија није Западна него наша!

          А ми ходимо путем правде, да бисмо, на добробит Србије, Балкана, Европе и света, попут наших очева и дедова, били достојни Христовог благослова!

          Проговоримо истину, радимо истинито и задобићемо правду и вечни живот.

          Са Христом ћемо победити Запад! Христос већ јесте!

          Србијо, срећно ти Васкрсење Христово!

          Христос васкрсе! Ваистину васкрсе!

 

Владимир Кршљанин, председник Покрета за Србију