ВАСКРС И ПОБЕДА

ВАСКРС И ПОБЕДА

PODELI

– васкршња порука Покрета за Србију –

 

Христос васкрсе!

 

На Васкрс и на Светог Георгија Победоносца, обједињене у једном дану 6. маја 1945, велики маршал Георгиј Константинович Жуков је улазио у Берлин на челу победничке Црвене армије, носећи икону Богородице Казанске, од које се, током читавог Великог Отаџбинског Рата, није одвајао.

 

Тиме је за сва времена, васкрс Европе и света повезан са васкрсом Русије.

 

Као земље и народи богочовечанског надахнућа, Србија и Русија су својим голготама и васкрсима, спасавале човечанство, из смрти се ширио живот, а љубав, доброчинство и благодат, водили су узвишењу и победи духа.

 

За уништење богочовечанског у нама, покретани су светски ратови, како би тријумфом пљачке и уништења довршили подривање и кварење које су спроводили зеленашки банкари.

 

Слично као у претходним ратовима, данашњем свету прете смртоносна кљешта која је сковала финансијска олигархија Ситија и Волстрита, а која чине НАТО пакт и подручне му диктатуре са Блиског Истока, на челу са Саудијском Арабијом и Катаром. Ова кљешта су већ добро подмазана крвљу, нафтом и хероином и вуку за собом дуг списак страшних злочина: Југославија, Авганистан, Ирак, Либија…

 

Васкрс и победа симболично се сливају пред нама. Од Васкрса до Светог Георгија и даље, Србија треба да иде својим путем.

 

Олигархија и сви њени разбојнички планови и творевине су у ропцу. Русија је међу предводницима слободног и развијеног света. Пут Србије је у братству слободних и развијених народа Европе и Азије. А Западна Европа ће или мирним путем постати партнер и део Евроазије и тако закорачити у сопствено спасење, или ће, ценом неопходних жртава, бити ослобођена олигархијских окова, као што је била ослобођена Наполеона, кајзера и Хитлера.

 

Доживимо данас снагу Васкрсења, Христовог и сопственог, и определимо својим гласом на Светог Георгија победнички пут Србије!

 

Будимо већ 9. маја достојни учесници параде наше Победе у Москви.

 

Будимо достојни својих предака и нека Србију и њену децу на путу васкрсења и спасења обасја светло истине и љубави највећег празника!

 

Христос васкрсе! Ваистину васкрсе!

 

 ПОКРЕТ ЗА СРБИЈУ