Устанимо против ИСТРЕБЉЕЊА

Устанимо против ИСТРЕБЉЕЊА

PODELI

ПОКРЕТ ЗА ЗАШТИТУ ЉУДСКИХ ПРАВА
ПРОГЛАС ГРАЂАНИМА СРБИЈЕ
ОТАЏБИНА ЗОВЕ
Устанимо против ИСТРЕБЉЕЊА

ГРАЂАНИ СРБИЈЕ! Јато злокобних птица грабљивица сише вашу крв, здравље и енергију, зарило је своје окрвављене канџе и кљунове, у вас, вашу децу, породице, пљачка и гура у провалију вас и ваше ближње.

Ми затечени ћутимо, не бранимо се. Позивамо вас на одбрану, без насиља, смишљено: мудрошћу и слогом. Последњи је моменат, ако се сад не удружимо за спас, већ сутра може бити касно.

У нашој земљи се дешава истинска катаклизма. Погледајте око себе, Србија је облепљена читуљама, видећете болештине, удесе, саобраћајне несреће, нејасне смртне исходе, свакојаке трагедије. То није случајно, неко то чини смишљено да нас уништи. На делу је опасан потајни крвожедни удар на здравље већине грађана. На сваком кораку свакојаке пошасти, омладина се растаче, нестају породице, цветају дрога, алкохолизам, педерастија, насиље, отимачине, пљачке. Већина грађана Србије живи у беди, без средстава за преживљавање, лечење, школовање деце. Грађани су остављени на немилост криминалаца, без адекватне заштите полиције и судова. Смишљено се урушавају сви системи државе: војска, полиција, правосуђе, медицина, и друго.

Нација убрзано умире, ако се овако настави Срби ће за пар деценија бити мањина у Србији.

На делу је срачуната завера да би тако слабили Србију изнутра да не може да брани Косово и своје територије. Иза овог злочиначког пројекта ИСТРЕБЉЕЊА стоји гео-окружење и поједине државе из међународне заједнице. За ту сврху користе острашћене локалне мафијаше и криминалце заслепљене личним пленом који не виде да тако руше Србију и њене грађане.

Позивамо нашу војску, полицију, судове, Председништво, Владу, све странке, НВО, синдикате, СПЦ, Династију Карађорђевић, САНУ, Универзитет, УКС, струковне организације, и све оне који воле свој народ, да ову подлу разорну заверу обелодане и да све учинимо да је зауставимо. У нашој земљи треба ОДМАХ завести поштовање закона.
ОТАЏБИНА ЗОВЕ: позивамо све грађане на будност и миран отпор.

ГРАЂАНИ, СПАШАВАЈМО НАШ НАРОД, СВОЈЕ ПОРОДИЦЕ, НАШУ ДЕЦУ, СЕБЕ САМЕ.

Удружимо се !

ПОКРЕТ ЗА ЗАШТИТУ ЉУДСКИХ ПРАВА
Pokret@eunet.yu