ПОМЕН МИЛИЦИ РАКИЋ И АНТИ-НАТО ПРОТЕСТ У БАТАЈНИЦИ 17.04.

ПОМЕН МИЛИЦИ РАКИЋ И АНТИ-НАТО ПРОТЕСТ У БАТАЈНИЦИ 17.04.

PODELI

pomen-batajnica17042016

Драги пријатељи,

Покрет за Србију и удружење РС-Част отаџбине, позивају вас да 17. априла у 15 часова, на годишњицу погибије мале Милице Ракић, учествујете у помену и протесту против савремених фашиста – НАТО агресора, убица и окупатора, у Батајници, крај спомен-чесме на игралишту које носи Миличино име.

Ова манифестација ће се одржати под геслом „ЗА СРБИЈУ БЕЗ НАТО-а, јер злочини још трају“.

Она је део општенародне анти-НАТО кампање, која траје у складу са великом Саборном иницијативом коју смо покренули, са циљем да се раскину сви срамни споразуми са Северноатлантским пактом и да се НАТО истера из Србије!

Дођите на скуп са вашим породицама и пријатељима, да покажемо да поштујући наше жртве, нисмо заборавили шта су нам радили агресори, да кажемо да нас неће натерати да у ”партнерству за мир будемо са партнерима за рат”, и да им поручимо да нам неће променити свест да НАТО убице зовемо пријатељима!

Дођите, да дајући помен малој Милици одамо почаст и свим страдалим српским жртвама, да сабрани и окупљени на достојанствен начин покажемо праву слободарску и поносну Србију, која неће никада заборавити ко су јој непријатељи, а ко пријатељи, и која зна ко су издајници и сарадници окупатора, а ко часни борци за српски народ и отаџбину!

Спомен чесму и игралиште су изградили, отворили и освештали сами грађани и њихов Покрет за развој Батајнице, уз подршку истакнутих српских уметника и јавних личности. Адреса је: Батајница, насеље Економија бр.1.

Братски поздрав,

ПОКРЕТ ЗА СРБИЈУ
РС ЧАСТ ОТАЏБИНЕ