ДВЕРИ ПОДРЖАВАЈУ АПЕЛ

ДВЕРИ ПОДРЖАВАЈУ АПЕЛ

PODELI

Двери упозоравају структуре безбедности Србије да подигну ниво наше безбедности на највиши степен. Подржавамо и Апел за заштиту уставног уређења и безбедности Републике Србије, који је упутио Покрет за Србију, у коме се захтева да државни органи упознају јавност по ком основу и који су страни држављани (посебно Американци, Британци и други држављани НАТО) ангажовани у министарствима одбране, унутрашњих послова, обавештајним и безбедносним агенцијама и других државним органима Србије, изјавили су данас на конференцији за штампу чланови старешинства Двери Владан Глишић и Бошко Обрадовић.

Хашим Тачи по повратку из Пентагона најављује оснивање оружаних снага Албанаца на Косову и Метохији уз подршку војске САД и НАТО. Колинда Грабар Китаревић изјављује да Војводина није део Србије, а ратни злочинац Бранимир Главаш позива на линч Срба, у Босни и Херцеговини хапсе Србе као окривљене за ратне злочине, док Република Српска трпи притиске да се самоукине и утопи у наметнуту БиХ. У Црној Гори прoтерују српске свештенике, а у Македонији су осванули билборди против Срба и Србије.

Чудно и масовно исељавање албанских жена и деце са Косова и Метохије никако не личи на економску миграцију већ има све елементе евакуације цивила са подручја будућих ратних дејстава – исељавање је брзо, панично што никада није одлика економске миграције.

Министарство одбране Србије истовремено распродаје тенкове, топове, ракетне системе, пушке калашњиков, радаре, муницију и другу војну опрему. Инжењерија и цивилна заштита су уништене толико да нисмо у стању да зауставимо страдање у поплавама.
Ратно стање у Украјини тек чека на примену споразума у Минску.

Ова тема превазилази дневну политику и наше страначке размирице. Сви морамо да се запитамо да ли Србија спремно дочекује нову светску олују која долази? Покрет Двери је спреман да разговара са свим релевантним друштвеним и политичким факторима на ову тему, уз наду да ће се ова наша упозорења показати као нетачна и непотребна.

Опширније:
http://www.dverisrpske.com/sr/nas-stav/6420-ugrozena-je-bezbednost-srbije.html