НАРОДНИ ФРОНТ – ЗА ОСЛОБОЂЕЊЕ СРБИЈЕ

НАРОДНИ ФРОНТ – ЗА ОСЛОБОЂЕЊЕ СРБИЈЕ

PODELI

pokret-za-srbiju-front

Циљ стварања опозиционог Народног фронта је рушење СНС и ДС, ослобођење Србије, поновно успостављање њеног суверенитета и окретање земље ка евроазијским интеграцијама.

Заједнички излазак патриотских организација на изборе на Вождовцу и у Оџацима (на листама Двери- Нова снага Вождовца и Патриотски блок) само је почетак фронта у који су позвани сви национално одговорни појединци, организације и странке, саопштено је на данашњој конференцији Народног фронта у прес центру УНС-а.

vladimir-krsljanin-front

Председник Покрета за Србију, Владимир Кршљанин је истакао да патриотски фронт није само српска специфичност, већ тренд у свету и да у Европи јачају снаге против утапања човечанства у неограничену диктатуру крупног капитала. Стање у Народној скупштини не одражава вољу народа, јер је народ против НАТО и ЕУ, а за Русију, додао је Кршљанин.

Говорећи у име Покрета Двери, као стожера фронта, члан Старешинства Бошко Обрадовић је истакао да се више ни на једним изборима у Србији не сме дозволити да испод цензуса остане иједан патриотски глас и да је највећи приоритет сабирање патриотских гласова на јединствену изборну листу. Двери су то и на делу показале прављењем широког опозиционог народног фронта против владајућег режима како на Вождовцу, тако и у Оџацима. То је пут којим треба наставити и на наступајућим изборима у Београду и ванредним републичким изборима.

Носилац листе Двери – Нова снага Вождовца, Бранимир Нешић указао је да у Србији не сме да постоји левица и десница, већ патриотски фронт које ће наћи савремену форму деловања, тражити савезнике на различитим странама, окупити људе који не мењају своју идеологију и не стиде се својих биографија и који ће срушити СНС и ДС. „Удар на те две странке ће бити окосница нашег јединства“, истакао је Нешић и подсетио да је фронт у кампањи на Вождовцу већ раскринкао тајну коалицију ДС- СНС, али је РТС одбио да емитује прилоге који о томе сведоче.

Испред Удружења Српска Крајина Ратко Личина је упозорио да је српско окупљање једини начин да се Крајина и Косово не понове у Рашкој и Војводини и поручио да само Србија нема алтернативу.

Председник Покрета ветерана Србије, Жељко Васиљевић, казао је да је Народни фронт гарант да српска деца неће бити послата да на страни ЕУ и НАТО ратују против Русије. Нема будућности ако у парламенту не буду снаге које су против ЕУ, јер све владе које нам буде формирао Брисел неће радити у корист грађана, него Брисела и крупног капитала.

httpv://www.youtube.com/watch?v=iP8CHs3nxEw