ОДМАХ ПРЕКИНУТИ ЕУ АГОНИЈУ СРБИЈЕ!

ОДМАХ ПРЕКИНУТИ ЕУ АГОНИЈУ СРБИЈЕ!

PODELI

.

Тзв. Европска Унија је данас показала неспособност да штитећи олигархију, донесе елементарне одлуке у интересу својих држава и народа. Пројекти засновани на неправди немају будућност!

Питање Србије у агонији је од стране ЕУ у агонији третирано успутно, по инерцији понижења и поробљавања. Београдском режиму који моли ЕУ да Србији додели статус роба је одговорено да су Србију спремни да приме само као сакатог роба, тј. уз гаранцију да роб без руке или срца никад неће моћи да се ослободи. Одлука ЕУ је и невероватни покушај да се зомбираном режиму у Београду да „вештачко дисање“ до пролећних избора у Србији.

У очекивању те „велике одлуке“ београдски режим је послао српску жандармерију на Космет против Срба. Уместо да брани Космет, односно Србију, српска жандармерија се нашла у служби Тачија, евроатлантиста и режима који никог не представља.

Шта је београдски режим? Успаничена за своје новчанике нелегална и нелегитимна група, на чијем је челу само формално, болесни и пословно неспособни манекен, а којом у ствари неовлашћено командује чиновник по имену Мики Ракић, по инструкцијама из Вашингтона, Лондона и Брисела.

Ову страшну и апсурдну агонију Срби плаћају својим животима и будућношћу своје деце.

Покрет за Србију позива да агонија одмах буде прекинута!

 

 

.