Проглас Покрета За Србију

Проглас Покрета За Србију

PODELI

za-srbiju-rgb-800px

ЗА СРБИЈУ!

– проглас –

ЗА СРБИЈУ! А не за Вашингтон, Лондон и Брисел. Одмах.

Има ли живих писаца славних страница наше историје, има ли настављача? Има.

Све негативне стране аморалне капиталистичке империјалне и колонијалне политике потчињавања или уништавања људи и народа, која вековима није презала и данас не преза од обмана, ратова, фашизма и тероризма, ујединиле су се последњих деценија у очајничком покушају да свим средствима остваре светску доминацију.

Носилац тог покушаја је међународна финансијска олигархија која је комерцијализовала и тиме у великој мери обесмислила демократске институције, па као средство за остваривање својих циљева користи најмоћније западне државе и организације: САД, НАТО и ЕУ. Тај покушај је осуђен на неуспех, јер је западни финансијски систем у кризи, која не може бити разрешена без укидања зеленашких механизама, који су већ неколико деценија искључиви темељ западне моћи, а пре свега зато што су слободне земље, односно земље у развоју, које чине већину човечанства, први пут у историји, у сферама реалне економије и одбране, али и културе и морала, постале моћније од развијених западних земаља.

Србија је читавом својом историјом, попут много веће Русије, била и остала један од источника, преносника и херојских бранитеља највиших вредности људске цивилизације и морала. И зато је у историји била мета свих западних или од запада подржаних освајачких похода – и увек је истином и правдом побеђивала много већу оружану силу, и опстајала.
И данас, савремени свет Србију цени због њених достигнућа која сви памте – отпора фашизму у Другом светском рату и отпора глобализму 1990-их. А ми знамо неисцрпни извор своје снаге – Косовски завет.

Србија је, као држава и као бесмртна идеја, васкрсла у време геополитичке катастрофе која је пред крај 20. века задесила читав свет, па је и тада својим духом десет година одолевала ударима најбескрупулозније и најлицемерније западне машинерије, у којој су се, под знаком НАТО, удружили сви њени историјски противници и противници човечанства. Одолевала је наравно, онако како се једино може – ослоњена на своје духовне и моралне традиције, антифашизам и најхуманије социјалистичке идеје. Симбол антиглобализма и предводник слободне Србије, Слободан Милошевић, уморен је као херој у НАТО казамату у Хагу.

Штафету отпора агресији глобализма преузео је Владимир Путин, предводник велике Русије, на начин и у тренутку који ће спасити свет.

Пошто су грађани Србије смогли снаге да у обезглављеној и размонтираној држави, са готово уништеном привредом и одбраном, контролисаној од стране НАТО чиновника, уклоне са власти пучистичке прозападне странке, сада је неопходно да се од најбољих и најпоштенијих створи општенародна политичка снага, која ће ЗА СРБИЈУ и за будућност њене деце, обновити пуни државни, економски, социјални, духовни и морални суверенитет земље и успоставити савезништво са Русијом.

То се мора учинити одмах, јер то захтева геноцидна економска и социјална ситуација у земљи, агресивне претње у региону и погубна и дилетантска политика садашње Владе.
Жртва оних који су пали ће штитити и недостојне, само ако се борба настави!

Покрет ЗА СРБИЈУ ће, са најхрабријим браниоцима отаџбине, уложити све своје снаге да се ова судбоносна битка ЗА СРБИЈУ, што пре доведе ДО ПОБЕДЕ!