ДАН ПОБЕДЕ И СРБИЈА

ДАН ПОБЕДЕ И СРБИЈА

PODELI

Највећи допринос Србије и српског народа савременој Европи је њихов удео у победи над фашизмом.

То је допринос цивилизацији, слободи и демократији који нико никада неће моћи да заборави и који треба да нам буди снагу, понос и самопоуздање.

Слободу Европи, по цену исполинских жртава, донела је православна Русија. Величином свог доприноса, српски народ је показао да има тај највиши ниво вере и људскости, без којег не би опстао свет.

Она иста олигархија која је омогућила настанак фашизма и запретила слободи и животима свих, и данас, на више тачака на планети, покушава да сличним методама оствари своје циљеве.

Један од тих покушаја десио се деведесетих година код нас. Одбранили смо се. Није далеко дан када ће и тај наш допринос, свет вредновати као онај из 1941-45. Русија га већ тако вреднује.

Деценијама су покушавали, и још увек покушавају, да нас удаље од свести о нашем доприносу. Али истинску веру је немогуће савладати.

Тај допринос треба да нас уједињује. И ујединиће нас!

И у нацији, и у вери, и у цивилизацији. И међу собом, и са братском Русијом, која је данас и духовно, и економски, и морално и војно, довољно јака да на челу слободних земаља спречи нову катаклизму која би могла запретити свету. То је и наш пут. Пут који савладава сваку кризу, свако искушење, слабост, морални пад, корупцију…

Покрет за Србију је и ове године достојно обележио и прославио Дан Победе. И честита га свима!

Оно због чега смо као народ  јаки, нису политичке технологије и манипулације, које покушавају да заобиђу народну вољу, већ наш несаломиви, победнички народни дух, који ће створити саборни, патриотски народни фронт.

СЛОБОДА, ИСТИНА И ПРАВДА!

ДРЖАВНОСТ, ДУХОВНОСТ И ДОСТОЈАНСТВО!

ДО ПОБЕДЕ!

Покрет за Србију