СМИСАО ОВЕ ВЛАСТИ ЈЕ ДА ЗАУСТАВИ ВОЉУ НАРОДА – ИДЕМО ДА ИХ...

СМИСАО ОВЕ ВЛАСТИ ЈЕ ДА ЗАУСТАВИ ВОЉУ НАРОДА – ИДЕМО ДА ИХ ПОБЕДИМО!

PODELI

vladimir-krsljanin-vozdovac 

Говор председника Покрета за Србију Владимира Кршљанина на завршној конвенцији листе ДВЕРИ – НОВА СНАГА ВОЖДОВЦА, Српски сабор Заветници, Сабор српског јединства, Покрет за Србију, Удружење Српска Крајина, Покрет ветерана Србије, Удружење Жене савест Србије, Удружење Слободна Србија, Удружење привредника Национална свест, Срби из Расејања, 7. децембра 2013. у спертском центру „Шумице“ у Београду

Помаже Бог, слободна Србијо!

Зашто су нам фабрике затворене, зашто усташки злочинци купују земљу у српској Војводини, а наша полиција не сме да уђе у Велики Трновац, ни кад јој убију припадника, ни када спроводи наводну рацију наркодилера по целој Србији?

Због ЕУ и НАТО, који су инструменти окупације и злочина, и који су потписима Вука Драшковића и Бориса Тадића обезбедили обећање да могу спроводити и организовати пљачку и злочине некажњено, да ће преузети свето Косово и Метохију и обезбедити признање и захвалност Србије за све прошле и будуће злочине против нас.

Нећемо евроатлантске интеграције, хоћемо слободну Србију!

Народ све то зна, и упркос пропаганди свих медија и огромне већине корумпираних политичара, изјашњава се за слободу, независност, развој, друштвену правду, савез са Русијом…

Смисао садашње власти је да заустави или бар успори вољу народа.

Покрет за Србију види своју и будућност Србије само у оквиру свесрпског народног фронта који се рађа данас на Вождовцу!

Покренула се лавина!

На овим изборима,  једино ова листа изражава глас и вољу народа – реците то свима!

Слободна Србија неће у ЕУ „интеграције“ пуне уцена, лажи, беде, злочина и смрти, већ у савез са слободним земљама за који нема никаквих услова!

Живела слободна Србија у православном јединству са Светом Русијом!

          Заједно са херојским прецима, а за љубав потомака, идемо да их победимо!

Тако нам Бог помогао!

vozdovac-plakat

На конвенцији су говорили и Бранимир Нешић, носилац изборне листе (Двери), Мила Алечковић (Удружење Жене савест Србије), Зоран Зечевић (Сабор српског јединства), академик Коста Чавошки, Раде Чубрило (Удружење Српска Крајина), Мирко Јовић (Удружење Слободна Србија), Жељко Васиљевић (Покрет ветерана Србије), Ивана Стајић (Удружење привредника Национална свест), кандидати за одборнике Радомир Мандић (Двери), Рајко Лежајић (Српска Крајина) и Милица Ђурђевић (Српски сабор Заветници), и члан старешинства Двери Бошко Обрадовић. Видео снимак целе конвенције:

httpv://www.youtube.com/watch?v=z759dIWv4Do