Нови корак у формирању НАРОДНОГ ФРОНТА – листа за изборе на Вождовцу

Нови корак у формирању НАРОДНОГ ФРОНТА – листа за изборе на Вождовцу

PODELI

front vozdovac

Широки опозициони народни фронт против Владе Србије на прве изборе излази на Вождовцу као НОВА СНАГА ВОЖДОВЦА

Општесрпски народни опозициони фронт против Владе Србије данас је обзнанио заједнички наступ на општинским изборима на Вождовцу. То је почетак сложне борбе коју ћемо водити и на Вождовцу, у Београду и у Србији у одбрани нашег народа и државе. Србија нема алтернативу, али овај издајнички режим има – то је листа Нова снага Вождовца (Покрет Двери, Српски сабор Заветници, Сабор српског јединства, Покрет за Србију, Покрет ветерана Србије, Слободна Србија, ЖЕНЕС, Крајишници, Удружење привредника Национална свест, Срби из Расејања).

Први на листи, члан Старешинства Покрета Двери Бранимир Нешић, истакао је да је ово трећи заједнички корак Народног фронта, који је уследио после бојкота шиптарских избора 3. новембра и подршке слободном радију Снага народа.

Милица Ђурђевић, испред Заветника, је поручила да је Вождовац велики почетак борбе против диктатуре Александра Вучића.
Народни посланик Борислав Пелевић истакао је у име Сабора српског јединства да овај заједнички излазак доказује да у Србији постоје родољуби који нису поклекли и који ће учинити све да сруше београдски издајнички режим.

Наступајући у име Крајишника, Рајко Лежајић, председник Скупштине Републике Српске Крајине у изганству, је истакао да су прогнани имали помоћи само од патриотске Србије и позвао све Вождовчане да гласају за патриотску листу Нова снага Вождовца, јер она представља национални фронт за ослобођење Србије и Српства.
Мила Алечковић је у име ЖЕНЕС-а истакла да су Двери Пијемонт у овој „не коалицији, него мрежи патриотских организација“ и позвала све који верују у снагу духовних људи, студената и оних који никада нису били ни у каквој власти, да подрже листу, „јер је она један камен који ће покренути лавину“!
Владимир Кршљанин је у име Покрета за Србију казао да је листа Нова снага Вождовца знак да су се политички процеси у Србији преокренули и да је почело њено ослобађање. Први резултати патриотског уједињења се већ виде, учинићемо све да Србија опстане, казао је Кршљанин.

Родољуби немају алтернативну листу – казао је Жељко Васиљевић из Покрета ветерана Србије и апеловао на официре српске војске да спрече увлачење Србије у НАТО пакт. Грађани Србије не смеју да дозволе да се наш народ угаси – поручио је Васиљевић.

Окупили смо се за Србију која има сутра и која нема алтернативу, истакла је Ивана Стајић из Удружења привредника Национална свест.
Мирко Јовић из Покрета Слободна Србија указао је да нам је потребан патриотски фронт независно од питања избора, јер је то једини начин да се у Србији обнови права демократија. „Нећемо да живимо у некој супердржави сједињених држава Европе, већ у Србији и последњи је тренутак да се ујединимо, пре него што нам уведу неки други језик као службени уместо српског“.
Градимир Костић је, говорећи у име Срба повратника из Расејања позвао грађане да погледају свој живот у протеклих годину дана и да гласају из срца.
Заједничка изборна листа за општинске изборе на Вождовцу биће предата у наредним данима.

httpv://www.youtube.com/watch?v=XsIJoiyZT2g