Божићна порука: СВЕТ СЕ МЕЊА – И ЗАХВАЉУЈУЋИ НАМА!

Божићна порука: СВЕТ СЕ МЕЊА – И ЗАХВАЉУЈУЋИ НАМА!

PODELI

badnjak

У години иза нас десио се један крај. Сигурно је да после тог краја мора доћи нови почетак, и зато радост рађања вечног живота треба да обележи и ове дане и огреје наша срца.

Десио се крај многовековне ситуације у којој је западна војно-политичко-лихварска алијанса била најјача земаљска сила. Десило се то упркос очајничком уклањању свих законских препрека за лихварске обмане и пљачке (укидање Глас-Стигаловог закона у време Клинтона), низу бруталних агресија и револуција (Југославија, Авганистан, Ирак, Тунис, Либија, Египат, Украјина), стварању (у Лондону и Вашингтону) и злоупотреби терористичких организација и нарко-мафије (УЧК, Ал-Каида, Исламска држава…), спасавању банака на рачун већине недужних грађана, невиђеној корумпираности и контроли јавне политике и медија, покушајима манипулације екологијом ради стварања „светске владе“, спровођењу технолошког геноцида ради лакшег управљања светом (ГМО, хемтрејлси, Хаарп…). Медији су ипак морали да објаве: седам највећих земаља у развоју (Русија, Кина, Индија, Бразил, Мексико, Индонезија и Турска) претекло је по БДП седам највећих западних држава, фамозну Г-7 (САД, Велика Британија, Јапан, Немачка, Француска, Канада и Италија). Дакле, свакодневним трудом и стваралачким радом милијарди људи, срушен је сан о моћи и господарењу светом западних лихвара и њихових мрачних братстава. Готово је. Они су сметња животу и човечанству коју је сада, први пут, могуће савладати и уклонити.

Моћ им је већ сломљена. Деценијама је већина земаља света морала да се покорава њиховим лихварским правилима, да се задужује код њихових банака, да се одриче финансијске и кредитне суверености, да се служи њиховим безвредним новцем, а да из свега тога они извлаче профит – само због претње војном силом САД и НАТО. И то је као пракса окончано у Сирији. Русија је рекла: ако кренете у ту нову агресију, мораћете да ратујете са нама.

Лихварско-каиновску закулису коначно ће уклонити са сцене грађани самих западних земаља. Јер ако они наставе да владају њиховом политиком и привредом, цела „западна цивилизација“ одлази у тотални економски и морални банкрот, као бумеранг им се враћају квадрилиони лажног новца и терористичка чудовишта која су сами створили.

Једини смо на свету и у историји (и вероватно више никог никада то неће задесити) против кога је рат водио цео НАТО пакт. Само зато што нисмо хтели да искажемо покорност и то у тренутку када су њихови планови цепали и уништавали нашу државу. Наш десетогодишњи отпор допринео је отрежњењу и консолидацији Русије, и то је најважније за свет. Али важно је и то да су многи на свету видели да западна машинерија није свемоћна. Отворили смо врата за нови свет!

Нажалост, покорност марионетских власти у Београду од 2000. надаље, а посебно покорност рециклираних радикала и социјалиста после 2012, једна је од најружнијих, најтужнијих, најпогубнијих и најапсурднијих ствари у свету данас, у потпуном раскораку са светским приликама и здравим разумом, а о интересима Србије и српског народа да и не говоримо. Степен те апсурдности нам даје уверење да таква власт не може дуго трајати и наду да ће бити окончана већ ове године, отварајући врата ослобођењу Србије и њеном повратку себи и нашој православној цивилизацији и традицији, коју делимо са Русијом, и која је темељ новог света, цивилизација добра, човекољубља, спасења и вечног живота, уз којег се лихварски, каиновски и разбојнички Запад досад развијао као крадљивац, паразит, негација, дегенерација, цивилизација смрти…
Покорност београдских марионета, збуњеног председника и опседнутог премијера, јесте у свему и све супротно ономе што би требало бити. Власт без садржаја, концепта и стручности, у чијем деловању је СВЕ само манипулација и лаж. А такве су и последице. Осим даљег упорног уништавања већ уништене војске и привреде, нападају се СВЕСТ, духовност и култура, демонтирају и растачу знање, морал и све друштвене вредности.

Али, најстрашнија последица и кључно мерило, после кога свака дискусија о томе има ли владајућа „политика“ икаквог смисла, јесте сејање смрти, односно геноцид који се несмањеним темпом наставља. Од 2000. до данас, разлика броја умрлих и рођених у Србији износи 473.000, или 6,6% становништва. 80-их година прошлог века, становништво Србије се по овом параметру увећало за 2,7%, а током 90-их (уз све санкције и ратове) се смањило за само 1,4%. Од 2007. до данас, губимо на овај начин око 35.000 људи (0,5% становништва) годишње, или 100 људи дневно. То је данак цивилизацији смрти, цена, али и главни резултат „безалтернативног“ пута у ЕУ, односно очувања „недодирљиве“ војно-политичке доминације САД, Велике Британије и НАТО, која је толико велики табу, да чак ни део патриотске опозиције у Србији о њој не сме да говори.

Али, вратимо се настанку новог света. Смрт као оружје зла, похлепа и похота као разорни чиниоци по људску природу и лихварство као најмоћнији инструмент моћи и уништења, постојали су и пре доласка Спаситеља, и узроковали су његов долазак. Цивилизација живота, Божије као вечно, стваралачко и добро, пут, истина и живот, спасење – то је оно што смо добили Његовим доласком. „Не можете служити Богу и Мамону (новцу)“ јасно је рекао и својим земаљским путем је утврдио делатно човекољубље, као основ вере и гаранцију спасења. Али, Његовим доласком, у страху и упорности носилаца зла, почела је да се ствара црна, каиновска, лихварска тајна интернационала, која је вековима разарала животе, државе и народе. У њеним очајничким злоделима последњих деценија, слили су се у једно сви њени јеретички и антиљудски аспекти, са свим тајним редовима, друштвима и службама, у смртоносној глобалистичкој алтернативи, познатој и по безазленом културолошком надимку „јудеохришћанска цивилизација“. А све време у безочном покушају да се директно супротно речима и делима спаситеља, покаже да су богатство, без обзира како је стечено, и моћ која из њега произилази, „од Бога“ и да дају право њиховим носиоцима да управљају нашим животима.

Све је то сада пред нестанком и биће уништено. Али не тако што ћемо га спржити руским нуклеарним ракетама (оне су ту као незаменљиви фактор одвраћања), већ ће бити уништено стваралачком снагом, делатним човекољубљем, истином и вером, који су управо у ове дане планетарно доказали да их никакве лихварске подлости, војне технологије готово безграничних војних буџета САД и НАТО, и најсавршенији методи информационог, пропагандног и психолошког ратовања не могу надмашити.

На чему се темељи антицивилизација, погледајмо на примеру породице Варбург. До доласка у град Варбург у Немачкој, у 16. веку, носили су презиме дел Банко и били једна од најмоћнијих јеврејских банкарских породица у Венецији (оно венецијанско банкарство које је затровало Европу и подрило Византију). Затим су се раширили у Немачкој, Великој Британији и САД. Били су међу оснивачима и до данас су један од власника Федералних резерви, најмоћнијег господара смрти свих времена; подржавали су Хитлера и били међу управљачима ИГ Фарбен, произвођача „Циклона-Б“. И данас су на челу најстарије инвестиционе банке М.М. Варбург & Комп. и још неколико банака, у језгру су Илумината и остале опскурне закулисе. Злочини оваквих људи никада нису санкционисани. Али, ускоро ће бити.

Против Русије је миленијумска злочиначка банда у Украјини повела рат, потпуно исти по моделу као онај против Србије у Хрватској или БиХ. Ствара се анти-Русија на фашистичким темељима, спроводе манипулације и злочини, а за све се оптужују Русија и њен лидер, уводе им се санкције, ангажује глобална медијска машинерија… Али уз сву ангажовану моћ, овај покушај је подједнако очајнички, глуп, апсурдан и без изгледа на успех, као и идиотска политика садашњих последњих НАТО марионета у Београду.

Усташе, бандеровци, УЧК, Ал-Каида и Исламска држава и сви остали ГМО продукти лондонских и вашингтонских лабораторија, усађени у здрава ткива људских друштава, доживеће ускоро исту неславну судбину – биће одбачени и уништени, јер је имуни систем људских друштава прорадио, а стваралачка, војна и економска моћ човечанства је први пут у свему надвисила моћ антицивилизације. А морал и вера нам никад нису недостајали.

Нека се Србија у овој години врати себи и оној представи о себи и поштовању које још има широм света. Време је да окончамо овај ружан сан, привремену окупацију и понижење. Није дуго ни трајао – 15 година. Али нама данас, још живим браниоцима новог света од антицивилизације, ни толико не приличи.

Не плашите се истине! Будите радосни са својим породицама у ове празничне дане!

Мир Божији – Христос се роди!

Владимир Кршљанин