ТРИБИНА У КУРШУМЛИЈИ

ТРИБИНА У КУРШУМЛИЈИ

PODELI

У Куршумлији је 02. марта 2012. године одржана трибина Покрета за Србију под називом “СРБИЈА НА РАСКРШЋУ“  којој је присуствовало око 150 грађана. На трибини су учествовали поред челника Покрета Горана Петронијевића и Љубинка Ђурковића и Младен Обрадовић, председник организације Образ, као и Бојан Јаковљевић, председник  СНС за Косово и Метохију.

Разочарани штеточинском  политиком, којом владајући режим у Београду свакодневно уназађује државу Србију, грађани Куршумлије су са одобравањем саслушали излагања говорника, у нади да ће и сами учествовати у скорој промени политичке елите.

Горан Петронијевић је истакао да сервилна власт у Србији води издајничку политику, прихвата понижавајуће услове и против воље већине народа гура државу у презадужену Европску Унију, којој је будућност сасвим неизвесна.

Љубинко Ђурковић је говорио о Косову и Метохији као геостратешком простору од изузетне важности за државу Србију, без кога она не може на напредује у политичком, економском, духовном и културном погледу.

Значајну пажњу присутних привукла су и излагања гостију, Младена Обрадовића и Бојана Јаковљевића.

На трибини је изабрано привремено руководство Покрета за Србију за град Куршумлију којим ће руководити господин Бојан Илић.

 

Покрет за Србију