ПУТ БОГОЧОВЕКА

ПУТ БОГОЧОВЕКА

PODELI

pravoslavni-bozic

Ми знамо судбу и све што нас чека,
Но страх нам неће заледити груди!
Волови јарам трпе, а не људи –
Бог је слободу дао за човјека.
Алекса Шантић

Божићна порука Покрета за Србију

Бог је оно што нас уједињује, Бог је извор смисла, Христос је наш савременик, Дух Свети је наша веза са Оцем и Сином и самима собом.

Нема веће лепоте и радости од оне коју је свету, после дуге и тешке историје страдања и окрутности, донело рођење – оваплоћење Богочовека!

Узвишени и непоколебљиви у добру, оплемењени безграничном љубављу Свете Мајке и Небеског и земаљског Оца, љубављу и праведношћу коју преносимо на сву браћу и сестре рода људскога, градимо и стварамо светло које прожима Васељену.

Подвижништво људске и родитељске љубави, која је Божанска, уздиже народе који му следе и када му следе, далеко изнад оквира бројности и материјалног богатства, јер човек је духовно и друштвено биће. Тако и српски народ, када је уједињен и када је слободан, када следи Пут Богочовека, чини подвиге и приближава спасење и себи и свету. Још смо у првим вековима надахнуте борбе за праведни и стваралачки свет, и на Земљи, као и на Небу, а већ имамо огромне подвиге и огромне корифеје.

Градимо свет љубави, добра, праведности и стваралаштва – без Мамона, Папе, Лутера и Вебера, без зеленашке олигархије и све организоване опозиције Богочовеку, састављене од лукавих убица, јеретика, лажова и ниткова.

Историјска Србија на свом великом и славном, а једином путу, поново се буди и надахњује. Била је недавно победничка, слободна и богата. И биће опет, ускоро. Братска Русија јој пружа руку да поново устане и отресе као прашину лажне вође и опседнуте страшљивце, који би Србима да узму душу и претворе их у робове.

Браћо и сестре, славимо рођење Богочовека!
И ујединимо се, јер време је близу.

МИР БОЖЈИ – ХРИСТОС СЕ РОДИ!
ПОКРЕТ ЗА СРБИЈУ