ЗА РЕПУБЛИКУ СРПСКУ КРАЈИНУ У НОВОЈ, СЛОБОДНОЈ, СРПСКО-БАЛКАНСКОЈ ФЕДЕРАЦИЈИ

ЗА РЕПУБЛИКУ СРПСКУ КРАЈИНУ У НОВОЈ, СЛОБОДНОЈ, СРПСКО-БАЛКАНСКОЈ ФЕДЕРАЦИЈИ

PODELI

Покрет за Србију сматра да је неопходно обновити Републику Српску Крајину.

То би било сасвим у складу са међународним, уставним и историјским правом, али и са демократским европским принципима и са демократски израженом вољом Хрвата да напусте СФРЈ и пређу у ЕУ.

Дакле, ЕУ је баштиник разарања федерације јужних Словена и историјске Србије. Постојање Хрватске у ЕУ је у директној супротности са постојањем Србије.

Неопходно је поништити последице америчко-немачко-ватиканско-британске НАТО агресије против Југославије и српског народа.

Неопходно је исправити неправду.

Неопходно је поновно уједињење српског и њему најближих земаља и народа.

Сваки дан се морамо сећати милиона наших предака палих за слободу и сваки дан учинити по један корак ка томе да Европом поново завлада правда, а то ће бити могуће тек кад се обнови слободна, српска и балканска федерација.

Покрет за Србију сматра да уједињење братских земаља мора бити главни приоритет српске спољне политике, а не апсурдна и штетна лагарија о Европској Унији.

Клањамо се пред жртвама „Олује“ са вером да ће сви који искрено обележавају њену годишњицу изразити немирење са агресијом и заложити се за обнову Републике Српске Крајине, ослобођење и уједињење наших напаћених земаља.

03. августа 2016.
ПОКРЕТ ЗА СРБИЈУ