ПОДРШКА НАРОДУ И НАРОДНОЈ ВЛАСТИ БОЛИВАРСКЕ РЕПУБЛИКЕ ВЕНЕЦУЕЛЕ

ПОДРШКА НАРОДУ И НАРОДНОЈ ВЛАСТИ БОЛИВАРСКЕ РЕПУБЛИКЕ ВЕНЕЦУЕЛЕ

PODELI

Покрет за Србију изражава потпуну солидарност са народом и народном влашћу Боливарске Републике Венецуеле, на челу са председником Николасом Мадуром, у одбрани независности и социјалне правде од агресивних налета империјализма САД.

Сматрамо недопустивим колонијалистичке и антидемократске покушаје одлазеће америчке администрације да посеје хаос и крвопролиће у пријатељској Венецуели и тако наметне диктатуру вашингтонских корпорација.

Хуманизам, истинска демократија, слободарски дух, национална независност и социјализам, као врхунске одреднице савременог света, имају једно од најјачих упоришта у Венецуели Симона Боливара и Уга Чавеза. И зато смо уверени да ће народ и народна власт одолети свим искушењима.

Народ Србије, чија борба против агресије и субверзије САД и НАТО још увек траје, надахњује се успесима Боливарске Венецуеле и упућује јој љубав и подршку.

Верујемо у свет слободних народа и слободних људи, свет солидарности и социјалне правде, равноправности и људског достојанства. Народи Србије и Венецуеле остају у првим редовима. Заједно са народима Русије, Кине и свих осталих земаља, неминовно ћемо изградити такав свет!

¡El pueblo unido, jamás será vencido!

Народ уједињен, не може бити побеђен!

Београд, 1. септембра 2016.                    

Председник Покрета за Србију
Владимир Кршљанин

Venezuela0109